Yunanistan, DHKP-C'li teröristi Türkiye'ye iade etmedi!

Atina İstinaf Hakimleri Konseyi, Türkiye’nin terör örgütü DHKP-C üyesi Şadi Naci Özpolat’ın iadesine ilişkin talebini reddetti. Aynı mahkeme, 2 Şubat tarihinde de yine DHKP-C üyesi Mehmet Doğan’ın Türkiye’ye iade edilmemesi yönünde karar vermişti.

Doğan, Özpolat ve daha 7 DHKP-C üyesi terörist, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçen 7 Aralık’daki Atina ziyaretinden 1 hafta once Yunan Polisi tarafından yapılan baskınlarda yakalanmışlardı.

DHKP-C’nin Atina’daki 3 ayrı hücre evinde, patlayıcı imalatında kullanılan amonyum nitrat, kablolar ve masaüstü saatler ile 1 tabancadan başka, sahte kimlik, pasaport ve ehliyetler ele geçirilmişti

DHKP_C’li 9 terörist, terör örgütü üyesi olmak, terör amaçlı silah ve patlayıcı bulundurmak ve sahte evrak tanzim etmek gibi bir dizi suçlamalardan Yunanistan’da ayrıca yargılanacaklar.

Yunanistan, DHKP-C'li teröristi Türkiye'ye iade etmedi! ile ilgili etiketler Yunanistan DHKP-C iade istinaf mahkemesi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.