Yunanistan basınında duygusal haber girişi: Türkiye'deki enkaz görüntülerini paylaştı

Ülkemizde yaşanan depremleri tüm dünya yakından takip etmekte ve bir çok ülke yardım elini uzatmış bulunmaktadır. Yardım elini ilk uzatan ülkelerden biri olan Yunanistan, arama- kurtarma çalışmalarında da sıkça yardımlarını görüyoruz. Enkaz altından çıkarılan vatandaşlar tüm dünyada anbean yayınlanırken Yunan devlet televizyonunda duygulandıran dakikalar yaşandı.

Türkiye'de yaşanan deprem felaketi sonrası tüm dünya arama- kurtarma çalışmalarına destek verebilmek için yardım eli uzattı. Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve toplamda 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler çok fazla yıkıma sebebiyet verdi.

Türkiye'ye yardım gönderen ülkelerden biri olan Yunanistan da, deprem haberlerini son dakika bildirimleriyle paylaşmaya devam ediyor Türkiye'ye destek mesajları gönderen Yunanistan'da devlet televizyonunda duygulandıran görüntüler paylaşıldı. Yunan devlet televizyonu ERT, Türkiye depremine ilişkin hazırladığı programda duygusal bir açılış yaptı.

Depremin yıkımı gösteren görüntülerin olduğu açılış klibinde ve "Ben seni sevdiğimi" adlı parça yer aldı. Klip, sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasına girdi.

YUNAN EKİPLERİNİN SEVİNCİ KAMERALARA YANSIDI!

Yunanistan İtfaiye Birliğinden dün yapılan açıklamada, Yunan ekiplerin 50 yaşlarında bir erkek ve 7 yaşında bir kız çocuğunun ardından 9 yaşında bir başka kız çocuğunu daha kurtardığı belirtildi. Sevinçleri ise kameraya böyle yansıdı.

Yunanistan basınında duygusal haber girişi: Türkiye'deki enkaz görüntülerini paylaştı

Yunanistan basınında duygusal haber girişi: Türkiye'deki enkaz görüntülerini paylaştı ile ilgili etiketler deprem Kahramanmaraş Elbistan Pazarcık AFAD Yunanistan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.