Yunan topu Türkiye'ye çevrildi!

Ege’de 18 ada ve 1 kayacığımızı işgal eden Yunanistan’ın  Türkiye’ye karşı  takındığı küstahça tavırlar devam ediyor. Kardak gerilimi ve Yunan bakanların tahrik ve tehditler ile dolu demeçlerinin ardından bu sefer de yeni bir hamle Yunanistan Cumhurbaşkanı’ndan geliyor. Prokopis Pavlopoulos’un işgal edilen Keçi Adası'na bugün bir ziyaret planladığı ortaya çıktı.

Yunan internet haber sitesinde, Yunan Cumhurbaşkanı Pavlopoulos’un, 07 Mart 2017 (bugün) Keçi Adası’nı ziyaret edeceği haberi verildi.

Yunan kalymnos.news.gr’de verilen habere göre, Cumhurbaşkanı Pavlopoulos, Kalimnos (Kelemez-Kilimli) Adası’nda, 7 Mart anma etkinliklerine katıldıktan sonra Keçi Adası’nı ziyaret edecek.

Yeniçağ yazarı Ahmet Takan'ın haberine göre, Pavlopoulos’un Keçi Adası’nda yaşayan Yunan vatandaşları ile görüştükten sonra adada bulunan kaleyi ziyaret etmesi bekleniyor.

ewhfweg

Haberde verilen fotoğrafta, Muğla sınırlarımızın içinde olan Keçi Adası’nın Yunan bayrakları ile süslendiği görülüyor.

Milli Savunma Bakanlığı eski Genel Sekreteri emekli Kurmay Albay Ümit Yalım, “Pavlopoulos’un ziyaret edeceği Muğla Keçi Adası, 2004 yılından beri Yunan işgali altında ve 6 millik Türk karasuları içinde. Keçi Adası, Yunan askerine alenen teslim edilen 18 ada arasında bulunuyor” dedi.

fwfhrgg

Ümit Yalım şunları söyledi; “Misâk-ı Milli sınırları içindeki Muğla Keçi Adası’nda, Yunan askerleri elini kolunu sallayarak dolaşıyor. Adaya yerleştirilen topların namlusu Bodrum Turgutreis’e yönlendirilmiş durumda."

fferge

Yunan Kara Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Tellidis de 15 Aralık 2016’da hiçbir engelle karşılaşmadan, askeri helikopter ile Keçi Adası’na gelerek adada bulunan işgalci Yunan askerlerini ziyaret etmişti.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından da Yunan güçleri adada FETÖ'cü cuntacıları aramıştı.

Yunan topu Türkiye'ye çevrildi! ile ilgili etiketler Yunan Kardak keçi adası
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.