Yunan sanatçıdan Fatih Terim'e tam destek!

Yunan müziğinin ünlü ismi Gallis Galey önceki akşam İstanbul Ortaköy bir sahnede sahneye çıktı. Panathinaikos taraftarı olduğunu dile getiren Galey, " Fatih Terim'in takımın başına gelmesinden dolayı çok mutluyum. Tabii ki şampiyon olacağız. Bu durum iki ülke ilişkileri içinde harika bir olay. "diyerek mutluluğunu dile getirdi.

Yunanistan’ın Panathinaikos takımına transfer olan Fatih Terim rüzgarı, İstanbul’da sahnelere etki yaptı.

Yunan sanatçıdan Fatih Terim'e tam destek!

YUNANLI SANATÇI GALEY İSTANBUL’DA SAHNEYE ÇIKTI

Yunan müziğinin ünlü ismi Gallis Galey önceki akşam İstanbul Ortaköy bir taverna sahneye çıktı. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gallis Galey "Ben çifte vatandaşım her iki ülke de benim vatanım. Artık Türkiye'de taverna sanatçısı çok az var. Yılbaşı için özel bir sahne ve şarkılar hazırladım." dedi.

Yunan sanatçıdan Fatih Terim'e tam destek! - Resim : 2

FATİH TERİM’E DESTEK ÇIKTI

Panathinaikos taraftarı olduğunu dile getiren Galey " Fatih Terim'in takımın başına gelmesinden dolayı çok mutluyum. İnşallah şampiyon olacağız. Hem iki ülke ilişkileri içinde harika bir olay "diyerek mutluluğunu dile getirdi. Röportaj sonrası sahneye çıkan Gallis Galey seslendirdiği Türkçe ve Yunanca şarkılarla konuklarını eğlendirdi. Şarkılar sırasında sirtaki eşliğinde yüzlerce tabakta kırıldı.

Yunan sanatçıdan Fatih Terim'e tam destek! - Resim : 3

Yunan sanatçıdan Fatih Terim'e tam destek! ile ilgili etiketler Fatih Terim Panathinaikos Yunanistan İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.