Yunan Olympiakos'un sahibi: İstanbul'da, 'kendi şehrimizde' galibiyet!

UEFA Avrupa Ligi D Grubu ikinci maçında deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup eden Olympiakos'un sahibi Evangelos Marinakis, karşılaşmanın ardından nezakete, komşuluğa, uluslararası hukuka sığmayan skandal bir açıklama yaptı. Küstah açıklamada İstanbul, 'Yunan şehridir' iması yapıldı. Marinakis, "İstanbul'da, kendi şehrimizde böyle bir galibiyet elde etmek çok önemliydi" ifadelerini kullandı.

Yunanistan merkezli futbol takımı Olympiakos, Avrupa Ligi'nde ikinci hafta maçında deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından Yunan futbol kulübünün sahibi Evangelos Marinakis, haddini aşan açıklamalara imza attı.

OLYMPİAKOS'UN SAHİBİ AKLİ DENGESİNİ YİTİRDİ: 'İSTANBUL KENDİ ŞEHRİMİZ'

Karşılaşmayı kazandıkları için çok mutlu olduklarını ifade eden Marinakis, “İstanbul’da, kendi şehrimizde böyle bir galibiyet elde etmek bizim için çok önemliydi. Çok anlamlı bir zaferdi. Bu zafer bana 2012 yılında İstanbul’da EuroLeague şampiyonu olduğumuz geceyi hatırlattı. Bu zaferi tüm Yunan halkına adıyorum” şeklinde konuştu.

Marinakis'in bu sözlerine sosyal medyada, başta Türk kullanıcılar olmak üzere büyük bir kesimden tepki geldi.

Yunan Olympiakos'un sahibi: İstanbul'da, 'kendi şehrimizde' galibiyet! ile ilgili etiketler İstanbul Fenerbahçe Yunan Yunanistan Olympiakos marinakis bizim şehrimiz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.