Yunan medyasından itiraf gibi Türkiye analizi: Güçleri göz ardı edilemez!

Yunan Skai TV, Türkiye’nin savunma sanayiinde yaptığı yerli ve milli atılımlarla ilgili övgüler yağdırarak, "Türkiye'nin gücü göz ardı edilemez." değerlendirmesinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde savunma sanayisinde son yıllarda dünyada eşi benzeri görülmemiş bir atılım yapan Türkiye'nin yerli ve milli gücü komşu Yunanistan'ın gözlerini kamaştırdı.

Yunanistan’ın Skai televizyon kanalındaki sabah programında Türk savunma sanayiinin yerli ve milli ürünlerine övgüler yağdı; "Türkler savunma alanında atılım yapıyor, büyük projeler planlıyor." denildi.

Yunan medyasından itiraf gibi Türkiye analizi: Güçleri göz ardı edilemez!

HEPSİ YERLİ ÜRETİM

Savunma alanında atılımlar yapan Türkiye'nin büyük projeler planladığı vurgulandı, hepsinin yerli üretim olduğunun altı çizildi.

Skai Televizyonu yorumcusu Manolis Kostidis, Türkiye’nin donanmanın yanı sıra hava kuvvetleri için de projeler hazırladığını hatırlattı, “Belki F-35 almıyorlar ama yüzlerce SİHA ve KAAN’a sahip olduklarını unutmayalım.” dedi.

Yunan medyasından itiraf gibi Türkiye analizi: Güçleri göz ardı edilemez! - Resim : 2

TÜRKİYE'NIN GÜCÜNÜN GÖZARDI EDİLEMEYECEĞİ VURGULANDI

Programda Türkiye'nin insansız hava aracı ile denizaltı ürettiği de anlatıldı, bütün bunlar üst üste konduğunda Türkiye'nin gücünün gözardı edilemeyeceği vurgulandı.

Programda Türkiye'nin atılımları arasında ilk Türk astronotun uzaya gittiği de hatırlatıldı.

Yunan medyasından itiraf gibi Türkiye analizi: Güçleri göz ardı edilemez! - Resim : 3

Yunan medyasından itiraf gibi Türkiye analizi: Güçleri göz ardı edilemez! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye Yunanistan Savunma sanayi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.