Yunan bayraklı tankere çarpan tekne alabora oldu!

Adana'nın Karataş ilçesinde gece saatlerinde denize açılan 'Polatbey' isimli balıkçı teknesi Yunanistan bayraklı bir tankerle çarpışması sonucu alabora oldu. Teknede bulunan 5 balıkçıdan 4'ünün cansız bedenine ulaşıldı. Arama kurtarma ekipleri, diğer balıkçıyı bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Adana'nın Karataş ilçesinde gece saatlerinde denize açılan 'Polatbey' isimli balıkçı teknesi, bir gemiyle çarpışması sonucu alabora oldu. Teknedeki 5 balıkçıya ulaşılamadığı belirtildi. Kurtarma ekipleri, balıkçıları bulmak için çalışma başlattı. Çalışmalarda 4 balıkçının cansız bedenine ulaşıldı.

Yunan bayraklı tankere çarpan tekne alabora oldu!

YUNANİSTAN BAYRAKLI TANKERLE ÇARPIŞTI

Kente bağlı sahil ilçelerinden Karataş'ta gece saatlerinde denize açılan balıkçılarla bir süre sonra iletişim koptu. Denizdeki diğer balıkçılar, açık denizde tekneyi alabora olmuş halde buldu. Teknenin, Yunanistan bayraklı bir tanker ile çarpışması sonucu alabora olduğu belirtildi.

Yunan bayraklı tankere çarpan tekne alabora oldu! ile ilgili etiketler Adana balıkçı Karataş tekne
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.