Yunan askeri mültecileri böyle ölüme itti

Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabından bir grup mültecinin 3 Yunan Sahil Güvenlik botu tarafından ölüme itildikleri ana ilişkin görüntüleri paylaştı. Mültecilerin ölüme terk edildiğini İHA ile tespit eden Türk Deniz Kuvvetleri, bottaki kişileri sahil güvenlik botu ile kurtardı...

Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabından "Yunan Sahil Güvenlik’i tarafından Midilli doğusunda Türk karasularına geri itilerek hayatları tehlikeye atılan mülteciler, Türk Deniz Kuvvetlerine ait İHA tarafından tespit edilmiş, Sahil Güvenlik botlarımız tarafından kurtarılmıştır." mesajı ile birlikte bir görüntü paylaştı. 

Yunan askeri mültecileri böyle ölüme itti

Görüntüde bir gemi ile bir sahil güvenlik botu görülüyor. İHA ile kaydedilen görüntüde sahil güvenlik botundaki kişilerin lastik bottakileri uzun sopalarla iterek ölüme terk ettiği görülüyor. 

Sonrasında Yunan sahil güvenlik botları mültecilerin yanından hızla uzaklaşırken, bölgeye gelen Türk Sahil Güvenlik Botu tarafından ölümün kıyısından kurtarılıyor...

 

Yunan askeri mültecileri böyle ölüme itti ile ilgili etiketler Yunan Sahil güvenlik Deniz Kuvvetleri Mülteci İHA bot

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.