Yumurta satıp üç kuruş kazanan kadına bu yapılmaz!

İBB zabıtası İstanbul Beylikdüzü'nde, sokakta yumurta satan bir kadına saldırıp bütün yumurtalarını kırdı. Olaya tepki gösteren Naz Seçgin adlı bir vatandaş saldırıyı videoya çekmeye başlayınca zabıta vatandaşın da üzerine yürüdü.

Haklının yanında duran ve yumurta satan kadının uğradığı zalimliğe sessiz kalmayan Naz Seçgin geri adım atmayınca zabıtalar, İBB aracına binip hızla olay yerinden uzaklaştı.

Konuyla ilgili Naz Seçgin sosyal medya hesabından şunları paylaştı:

"01.12, İstanbul Beylikdüzü Cumhuriyet. Bu çok saygın memurlar, hiçbirimizin dayanamayacağı bu soğukta iki tane yumurta satmaya çalışan gariban kadının önce üstlerine yürüdü. Sonra her şeyini kırdı. Benim çektiğimi görünce benim üzerime yürüdü. İnsanların üzerine yürümesinin yanlış olduğunu söylediğimizde bize de bağıran maske, mesafe dinlemeyen, bas bas bağıran elimizdeki telefona bile müdahele etmeye çalışan bu insanların yaptıkları görev değil, sadece zulümdür!!! Lütfen sesimizi duyurmamıza yardımcı olun!"

 

Yumurta satıp üç kuruş kazanan kadına bu yapılmaz! ile ilgili etiketler İBB Saldırı yumurta

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.