Yükselen döviz kuru sonrası TOBB'dan acil önlem çağrısı: İş dünyası endişeli!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, piyasalardaki sert dalgalanmalar sonrası acil önlem çağrısında bulundu. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Twitter'dan yaptığı açıklamada "Piyasaların ivedilikle istikrara kavuşmasını sağlayacak acil önlemler alınmasını ve öngörülebilirliğin temin edilmesini bekliyoruz" dedi.

Merkez Bankası'nın üst üste faiz indirim kararı almasının ardından yükselişe geçen dolar kuru nedeniyle iş dünyası acil çağrı yaptı. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Twitter hesabından açıklama yaparak acil önlemler alınması gerektiğii belirtti. 

"ACİL ÖNLEMLER ALINMASINI VE ÖNGÖRÜLÜLEBİLİRLİĞİN TEMİN EDİLMESİNİ İSTİYORUZ

Hisarcıklıoğlu, sosyal medya hesabından "Piyasalarda yaşanan çalkantı ve döviz kurlarının geldiği seviye bir çok firmamızı endişelendiriyor ve olumsuz etkiliyor. Piyasaların ivedilikle istikrara kavuşmasını sağlayacak acil önlemler alınmasını ve öngörülebilirliğin temin edilmesini bekliyoruz" dedi.

Yükselen döviz kuru sonrası TOBB'dan acil önlem çağrısı: İş dünyası endişeli! ile ilgili etiketler TOBB Dolar döviz Rifat Hisarcıklıoğlu kur başkan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.