Yüksek riskli Antalya'da neler yasak, neler serbest? Antalya'da hafta sonu yasak var mı?

Turuncu kategoride yer alan ve yüksek riskli iller arasında gösterilen Antalya'da neler yasak, neler serbest? Kabine toplantısı sonrası alınan kontrollü normalleşme kararları sonrası Antalyalı vatandaşların merak konusu Antalya'da hafta sonu yasak var mı? sorusu oldu. İşte yüksek riskli Antalya ilimizde yasaklar ve serbestler...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası açıkladığı ve 1 Mart tarihi itiabariyle geçerli olan kontrollü normalleşme kararları sonrası Antalya'da neler yasak? Neler serbest?

ANTALYA'DA NELER YASAK, NELER SERBES?

* Cumartesi günleri sokağa çıkılabilecek.

* Yalnızca liselerdeki yüz yüze sınavlar yapılacak.

* Kamunun çalışma saatleri normale döndürülecek.

* 65 yaş üstü ve 20 yaş altı grubundaki vatandaşların sokağa çıkma süresi artırılacak.

* Restoran, lokanta, kafeterya, tatlıcı, pastane, kıraathane, çay bahçesi gibi yerler sabah 07:00 ile akşam 19:00 saatleri arasında yüzde 50 kapasiteyle açık olacak.

* Sivil toplum kuruluşları, meslek odaları, kooperatifler ve benzeri kuruluşların genel kurulları, katılımı 300 kişiyi geçmeyecek şekilde yapılabilecek.

Antalya'da eylem ve etkinliklere 7 günlük yasaklama! - Son dakika haberleri

ANTALYA'DA NELER YASAK?

* Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması pazar günleri sürecek.

* Akşam 21:00 ile sabah 05:00 arasındaki sokağa çıkma sınırlaması sürecek.

* Halı saha, yüzme havuzu ve benzeri tesisler kapalı olacak.

Yüksek riskli Antalya'da neler yasak, neler serbest? Antalya'da hafta sonu yasak var mı? ile ilgili etiketler Antalya antalyada neler yasak neler serbest
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.