Yukatel Kayserispor, Turkovac'ı formasına taşıdı, Sağlık Bakanı teşekkür etti

Yukatel Kayserispor, Altay maçına Turkovac'lı forma ile çıktı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Kayseri Erciyes Üniversitesi’nde geliştirilen aşımızın bu kez futbol üzerinden gündeme getirilmesine teşekkür ediyoruz." açıklamasını yaptı.

Sahasında Altay ile karşılaşan Yukatel Kayserispor, yerli Covid-19 aşısı TURKOVAC bandı ile sahaya çıktı.

Yukatel Kayserispor, Turkovac'ı formasına taşıdı, Sağlık Bakanı teşekkür etti

Spor kulübünden yapılan duyuruda, "Takımımız karşılaşmaya çubuklu forma, kırmızı şort ve kırmızı konç ile çıkacak. Bu karşılaşmada yerli ve milli Covid-19 aşımız olan TURKOVAC'ı şanlı formamızda taşıyoruz!" denildi.

Yukatel Kayserispor, Turkovac'ı formasına taşıdı, Sağlık Bakanı teşekkür etti - Resim : 2

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yerli aşı Turkovac'ı formasına taşıyan Yukatel Kayserispor'a sosyal medyadan teşekkür etti.

Bakan Koca, Twitter'dan Turkovac bantlı formaların görsellerini alıntılayarak, "Yukatel Kayserispor, Altayspor’la kendi sahasında yaptığı maça yerli aşımız Turkovac’ı formasına taşıyarak çıktı. Kayseri Erciyes Üniversitesi’nde geliştirilen aşımızın bu kez futbol üzerinden gündeme getirilmesine teşekkür ediyoruz." dedi.

Yukatel Kayserispor, Turkovac'ı formasına taşıdı, Sağlık Bakanı teşekkür etti ile ilgili etiketler Yukatel Kayserispor Turkovac Sağlık Bakanı Fahrettin Koca
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.