YSK AK Parti ve CHP'nin taleplerini reddetti

YSK AK Parti ve CHP'nin taleplerini reddetti. YSK'nin reddettiği ilçelerin Samandağ, Döşemealtı ve Akseki olduğu belirtildi.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), AK Parti ve CHP'nin Samandağ, Döşemealtı ve Akseki'de oyların yeniden sayılması, Bafra'da da seçimin yenilenmesi taleplerini reddetti.

​31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin ardından itiraz süreci devam ediyor. Siyasi partilerin il ve ilçe seçim kurullarına yaptıkları itirazların ardından YSK'ya gelen itirazlar, kurul tarafından değerlendirilerek karara bağlanıyor. Bu çerçevede YSK, bugün yapılan kurul toplantısında, CHP’nin Hatay’ın Samandağ ilçesinde oyların yeniden sayılması, Samsun’un Bafra ilçesinde seçimin yenilenmesi taleplerini reddetti. YSK, AK Parti’nin Antalya’nın Döşemealtı ve Akseki ilçelerinde oyların yeniden sayılması taleplerini reddetti.

YSK AK Parti ve CHP'nin taleplerini reddetti ile ilgili etiketler YSK Akseki Samandağ Döşemealtı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.