YPG konvoyunu tam isabetle vuran Türk topçusu: Biz Şehit Fatma'nın topçusuyuz!

Güvenlik ve terör uzmanı Abdullah Ağar, dün akşam teröristlerin silah ve mühimmatlarını taşıyan harekat halindeki kamyonların topçu ateşi ile vurulmasının önemine dikkat çekti. "Dünyanın hiçbir ordusu böyle bir görüntü servis edemedi! " diyen Ağar bunu ikinci kez başaran ordunun yine Türk Silahlı Kuvvetleri olduğunu söyledi. Benzer bir isabetin daha önce de Fırat Kalkanı sırasında yaşandığını hatırlatan Ağar, bu başarıya imza atan Mehmetçik bu başarısını, “Biz Reyhanlı’da terörist roketiyle evinde şehit düşen 17 yaşındaki FATMA’nın TOPÇUSUYUZ.” sözleriyle özetliyor...

Güvenlik ve terör uzmanı Abdullah Ağar, dün akşam TSK tarafından gerçekleştirilen dinamik hedeflere yönelik topçu ateşiyle elde edilen başarının önemine dikkat çeken paylaşımlarda bulundu.

Ağar'ın ilk paylaşımında, "Biri hariç, dünyanın hiç bir ordusu böyle bir görüntü servis edemedi. “O biri” yine TSK’ydı ve görüntü Fırat Kalkanı'ndandı. ABD’nin AC-130 ve A-10’larla vurmaya çalıştığı nokta-dinamik hedefleri TSK, topçusuyla vuruyor. Top ile nokta hedef vurulamaz, dinamik hedef hiç vurulamaz. TSK Vuruyor." dedi.

Ağar ikinci paylaşımında "Ardı ardına patlamalarla, vurulduğu yerde krater açılan, böylece YPG/PKK’ya ait tam yüklü bir mühimmat konvoyu olduğu ispatlanan dinamik hedef vuruşuyla ilgili diyor ki Mehmetçik; “Biz Reyhanlı’da terörist roketiyle evinde şehit düşen 17 yaşındaki Fatma'nın topçusuyuz” sözleri ile dünyanın bu çok özel topçu birliğinin şehitlerle kurduğu gönül bağını da gözler önüne serdi.

YPG konvoyunu tam isabetle vuran Türk topçusu: Biz Şehit Fatma'nın topçusuyuz! ile ilgili etiketler Afrin TSK Abdullah Ağar topçu obüs ypg konvoy fatma avlar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.