YouTube'tan beklenen özellik! Test edilmeye başlandı! Artık peş peşe seyredilebilecek!

Sosyal medya kullanıcılarının birçok farklı kategori altında video seyredebilmek amacı ile kullandıkları YouTube uygulamasından, yeni bir özelliğin müjdesi geldi. İşte yeni özelliğe dair detaylar…

Akıllı cihazların kullanımlarının yaygınlaşmasından önce dahi tüketiciler tarafından en çok kullanılan platformlar arasında yer alan YouTube, yeni dönemde de sosyal medya kullanıcılarının birincil tercihleri arasında yer almaya devam ediyor. Dizi, film, müzik, röportaj, belgesel, canlı yayın ve daha pek çok farklı kategori altında sayısız içeriğe erişilmesini sağlayan platform, dünya genelinde de popülerliği elden bırakmıyor.

2005 yılında Google’a bağlı olarak kurulan ve o günden bu yana pazar payını oldukça büyüten YouTube, yeni dönemde geliştirilen birçok uygulamaya karşı ezici bir başarıya sahip olmaya devam ediyor. Bu kapsamda kendisini sürekli olarak yenilemeye devam eden platform, geçtiğimiz günlerde yeni bir özelliği ile daha gündeme geldi. Uzun süredir YouTube kullanıcılarının bekledikleri bir hizmet olarak değerlendirilen yeni hizmetin henüz test aşamasında olduğu öğrenildi.

KUYRUĞA EKLE ÖZELLİĞİ TEST EDİLMEYE BAŞLANDI!

YouTube'tan beklenen özellik! Test edilmeye başlandı! Artık peş peşe seyredilebilecek!

“Daha Sonra İzle’ye Kaydet”, “Oynatma Listesine Kaydet” gibi iki farklı seçeneği ile kullanıcılarına kullanım kolaylığı sağlayan YouTube’un yeni bir özellik üzerinde daha çalışmaya başladığı öğrenildi.

Belirtilmiş olan iki seçenekte de listelere eklenen içerikleri izlenmesinden vazgeçilmesi durumunda listelerden el ile çıkarılması gerekilirken YouTube’un konuya ilişkin kalıcı bir çözüm üzerinde çalışmaya başladığı bilgisine erişildi. GSMArena tarafından 9to5google’dan aktarılan bilgiye göre YouTube’un “kuyruğa ekle” özelliği üzerinde çalıştığı ve bazı Android ile iOS kullanıcılarının yeni özelliği test etmeye başladığı bilgisi kaydedildi.

YouTube’un yeni özelliği “kuyruğa ekle” özelliğine ilişkin edinilen bir diğer bilgiye göre söz konusu özelliğin iOS tabanlı cihazlarda 28 Ocak tarihine kadar test edilmeye devam edileceği, sonrasında ise tüm iOS kullanıcılarının erişimlerine açılacak olduğu bilgisi kaydedildi.

YOUTUBE KUYRUĞA EKLE ÖZELLİĞİ NEDİR?

YouTube’un test etmeye başladığı “kuyruğa ekle” özelliği sayesinde istenilen videolar bir listede peş peşe sıralanacak ve böylelikle de içerikler herhangi bir müdahale gerektirmeden tıpkı TV kanallarında olduğu gibi seyredilebilecek.

YouTube'tan beklenen özellik! Test edilmeye başlandı! Artık peş peşe seyredilebilecek! ile ilgili etiketler YouTube
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.