Youtube Premium fiyatlarına dev zam! İşte yeni abonelik ücretleri...

Youtube Premium Türkiye fiyatlarına dev bir zam yapıldı. Peki artış sonrası YouTube Premium abonelik ücretleri ne kadar oldu? İşte detaylar...

YouTube'ın kullanıcılara birçok avantaj sağlayan ve reklamsız videolar izlenmesini sağlayan hizmeti YouTube Premium'un Türkiye fiyatlarına zam yapıldı.

Google tarafından yapılan YouTube Premium zammı yaklaşık %100 oranında. Buna göre bireysel paketin fiyatı 60 TL'ye yaklaşırken, Öğrenci paketi 40 TL'ye dayandı.

İşte yapılan zam sonrası YouTube Premium fiyatları:

 Youtube Premium fiyatlarına dev zam! İşte yeni abonelik ücretleri...

Bireysel abonelik

Eski fiyat: 29,99 TL - Yeni fiyat: 57,99 TL (579,99 TL yıllık)

Aile paketi

Eski fiyat: 59,99 TL - Yeni fiyat: 115,99 TL

Öğrenci paketi

Eski fiyat: 19,49 TL - Yeni fiyat: 37,99 TL

YOUTUBE PREMIUM NE GİBİ AVANANTAJLAR SUNUYOR?

YouTube Premium, kullanıcılara YouTube'da reklamsız video izleme, arka planda oynatma ve çevrimdışı indirme gibi avantajlar sunan bir abonelik hizmetidir. Ayrıca, YouTube Music ve YouTube Kids uygulamalarında da reklamsız video izleme ve video / müzik indirme avantajlarından yararlanılabilir.

YouTube Premium'un temel avantajları şunlardır:

- Reklamsız video izleme: YouTube Premium aboneleri, YouTube'da izledikleri tüm videolarda reklam izlemezler.

-Arka planda oynatma: YouTube Premium aboneleri, videoları oynatırken başka uygulamalara geçebilir veya ekranı kilitleyebilirler.

-Çevrimdışı indirme: YouTube Premium aboneleri, internet erişimi olmayan yerlerde izlemek için videoları indirebilirler.

Bunlara ek olarak, YouTube Premium'un aşağıdaki avantajları da vardır:

- YouTube Music ve YouTube Kids'te reklamsız video izleme: YouTube Premium aboneleri, YouTube Music ve YouTube Kids uygulamalarında da reklamsız video izleme ve video / müzik indirme avantajlarından yararlanabilirler.

- Etkinlik sonu partileri ve canlı sohbet: YouTube Premium aboneleri, canlı müzik etkinliklerinin sona ermesinden sonra canlı sohbet ve özel içeriklere erişebilirler.

- Akıllı cihaz entegrasyonu: YouTube Premium aboneleri, YouTube'u akıllı TV'ler, akıllı hoparlörler ve diğer akıllı cihazlarla uyumlu bir şekilde kullanabilirler.

- Akıllı indirmeler: YouTube Premium aboneleri, videoları indirirken cihazın pil ömrü ve depolama alanı gibi faktörleri göz önünde bulundurabilirler.
- Google Meet üzerinden birlikte izleme: YouTube Premium aboneleri, Google Meet üzerinden arkadaşlarıyla ve aileleriyle birlikte YouTube videoları izleyebilirler.

- Yeni özelliklere erken erişim ve özel teklifler: YouTube Premium aboneleri, yeni özelliklere erken erişim ve özel tekliflerden yararlanabilirler.

Youtube Premium fiyatlarına dev zam! İşte yeni abonelik ücretleri... ile ilgili etiketler YouTube zam
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.