YouTube aşı karşıtlığına karşı harekete geçti! Tüm paylaşımlar yasaklanacak

Sosyal paylaşım sitesi YouTube, aşı karşıtlığının önüne geçmek için kritik bir hamleye imza atıyor. YouTube, aşı karşıtlığı içeren videoları yasaklama kararı aldı. Söz konusu karar koronavirüs aşısıyla sınırlı kalmayarak kızamık ve su çiçeği gibi aşıları hedef alan paylaşımları da kapsayacak.

Aşı karşıtlarına karşı kritik hamlelerden biri de YouTube'dan geldi.

Reuters'ın Washington Post'a dayandırdığı habere göre, video paylaşım sitesi aşı karşıtı içeriklerin tümünü yasaklama kararı aldı.

Ancak karar koronavirüs aşısıyla sınırlı değil. Kızamık ve su çiçeği gibi diğer aşıları hedef alan içeriklere de izin verilmeyecek.

YouTube'un Küresel Güven ve Güvenlik Başkan Yardımcısı Matt Halprin'e atıfta bulunulan haberde, birkaç kanalı kapatarak önde gelen aşı karşıtı aktivistleri de yasaklama kararı alındı.

YouTube aşı karşıtlığına karşı harekete geçti! Tüm paylaşımlar yasaklanacak ile ilgili etiketler YouTube video aşı karşıtlığı silme
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.