Belhanda'nın yeni takımı Nice

Galatasaray'da Younes Belhanda defteri sonunda kapanıyor. Faslı yıldız eski kulübü Nice'le her konuda anlaştı. Sarı-Kırmızılılar'daki sözleşmesinin sonuna gelen 30 yaşındaki futbolcu bir kez daha Fransa'nın yolunu tutacak.

Galatasaray'daki geleceği yılan hikayesine dönen Younes Belhanda, takımdan ayrılıyor. Fransız basına göre Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nice, eski yıldızı Belhanda ile anlaşma sağladı. 30 yaşındaki orta saha oyuncusunun, kulüpler arasındaki anlaşmanın kısa süre içerisinde sonuçlanması ile eski takımı Nice'e imza atması bekleniyor.

Teknik direktör Fatih Terim, Rangers maçının basın toplantısında Faslı yıldızın transferine ilişkin, "Belhanda gidiyor mu, kalıyor mu yılan hikayesine döndü. Ne istediğini bilmiyorum. Nice diyen var, kalacak diyen var" ifadelerini kullanmıştı.

Fransı basınında yer alan haberlerde, Montpellier altyapısından yetişen Belhanda'nın Nice formasıyla yeniden Fransa'ya dönmeye hazır olduğu belirtilirken ofansif bir orta saha arayışındaki Nice'in de bu ihtiyacını Faslı oyuncu ile doldurmak istediği aktarılıyor.

 

Belhanda'nın yeni takımı Nice ile ilgili etiketler Galatasaray younes belhanda nice
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.