Yönetmen Mustafa Kemal Uzun'u katleden figüranın setteki görüntüsü ortaya çıktı!

Yönetmen Mustafa Kemal Uzun'u Şile'deki evinde vahşice öldüren figüran Osman A.'nın Uzun'un yönettiği dizideki görüntüleri ortaya çıktı.

Ünlü dizi yönetmeni Mustafa Kemal Uzun'u Şile'deki evinde bıçaklayarak öldüren figüran Osman A.'nın Uzun'un yönettiği dizide polis rolünü oynadığı ortaya çıktı.

KATİL ANLISI POLİS ROLÜNDE

Osman A., özel bir televizyon kanalında yayımlanan dizide olay yerini incelemeye gelen bir polis rolünü oynuyor. 4 saniyelik rolde Osman A., olay yerinde diğer polislerle birlikte notlar alıyor.

VAHŞİCE KATLETMİŞTİ

Uzun, 12 Aralık'ta Şile'deki evinde, dizilerde figüranlık yapan Osman A. tarafından bıçaklanıp, kafası beyzbol sopasıyla ezilerek öldürülmüştü. Osman A. girdikleri tartışmanın ardından bu fiili yaptığını iddia etmişti. Osman A. hakkındaki soruşturma devam ediyor.

İşte dizideki o görüntüler;

yonetmen-mustafa-kemal-uzun-u-olduren-fifuranin-10390861_8322_m

yonetmen-mustafa-kemal-uzun-u-olduren-fifuranin-10390861_3666_m

Yönetmen Mustafa Kemal Uzun'u katleden figüranın setteki görüntüsü ortaya çıktı! ile ilgili etiketler katil mustafa kemal uzun
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.