Yönetmen Kemal Uzun'u öldüren figüranın ifadesi ortaya çıktı.

Yönetmen Mustafa Uzun'u öldüren figüran Osman Akti., ilk ifadesinde "Rol vermesi için her dediğini yaptım. beni kandırdığını,rol vermeyeceğini hissettim bu konuda tartışınca öldürdüm" dedi.

ARAÇLA MERDİVENLERDEN İNMEYE ÇALIŞMIŞ

Şüphelinin bir süre Şile yollarından gittikten sonra önüne çıkan merdivenlerden araçla inmeye çalıştığı ancak başaramayınca aracı terk ederek yaya kaçtığı tespit edildi.

yonetmeni-olduren-supheli-otomobille-10337201_o

POLİSE TESLİM OLDU

Şüphelinin sabaha karşı polise teslim olduğu öğrenilirken, ifadesinde birlikte alkol aldıklarını,alkolün miktarını kaçırdıktan sonra daha önce kendisine vaat ettiği bir rol yüzünden çıkan tartışma sonucu olayı gerçekleştirdiğini,daha önce rolü kendisinin oynayacağını zannederken oynatmadığı için yine aynı durumda kalacağımı düşünerek tartıştım ve cinayeti işledim şeklinde anlattığı öğrenildi.

Figüran ajanslarının bir çoğunda biyografisi olan katilin,oyunculuk için herşeyi yapabilecek kadar gözü kara birisi olarak bilindiği arkadaşları tarafından ifade edildi.

yonetmen_kemal_uzun_evinde_olduruldu_h300466_fd6b6

TÜRKİYE ONU 'GARİBAN SEFA' OLARAK TANIDI

Türkiye, Mustafa Kemal Uzun'u bir döneme damga vuran Hababam Sınıfı Güle Güle filminde canlandırdığı Gariban Sefa karakteri ile tanıdı. İlyas Salman'la birlikte bu filmde rol alan Uzun, oyunculuk performansı ile diğer isimlerden sıyrılmış ve Hababam'ın unutulmaz karakterleri arasına girmişti.

tumblr_nyzqvl2KIf1uqo1gto6_1280

Yönetmen Kemal Uzun'u öldüren figüranın ifadesi ortaya çıktı. ile ilgili etiketler katil kemaluzun yonetmenkemaluzun katliam
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.