Yönetim oyuncuya teşekkür edecek!

Galatasaray’daki geleceği tartışılan Hollandalı yıldız Wesley Sneijder için yarın bir toplantı düzenlenecek.

Tatil için İspanya’da bulunan Sneijder, İstanbul’a gelerek yönetim ile görüşecek. Toplantıya Hollandalı oyuncunun menajeri Guido Albers’in yanısıra Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’te katılacak.

İtalyan basınında çıkan haberlere göre Sneijder’in menajeri Albers, Sampdoria ile prensip anlaşmasına vardı. Ancak transferin gerçekleşmesi için Galatasaray’ın bonservis konusunda yardımcı olması bekleniyor.

İtalyan ekibi, Sneijder’i bonservis ücreti ödemeden transfer etmek isterken, Galatasaray yönetimi ise 1 yıl daha mukavelesi bulunan oyuncudan para kazanmak istiyor. Her fırsatta Türkiye’de futbol oynayıp Galatasaray forması giymekten dolayı mutlu olduğunu vurgulayan Sneijder’in toplantıdaki tavrı, takımdaki geleceği için belirleyici olacak.

Başkan Dursun Özbek, toplantıda Sneijder’e teknik direktör Igor Tudor’un gelecek sezon planları arasında kendisine yer vermediğini ileterek, kendisine bugüne kadar sarı kırmızılı kulüp için verdiği emeklerden dolayı teşekkür etmesi bekleniyor.

Yönetim oyuncuya teşekkür edecek! ile ilgili etiketler Galatasaray Sneijder Dursun Özbek ıgor tudor
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.