Yönetim baskı yaptı, Bursasporlu futbolcular şikayeti geri çekti

Bursaspor geçen hafta oynanan Kasımpaşa maçını 4-0 kaybetti. Deplasman dönüşü Bursaspor kafilesi bir grup taraftarın saldırısına uğradı. Darp edilen futbolcular saldırganlardan şikayetici oldu. İddiaya göre, yönetim futbolculara şikayetlerini geri çekmeleri için baskı yapıyor.

Süper Lig'in 22. haftasında Recep Tayyip Erdoğan Stadında karşı karşıya gelen Kasımpaşa-Bursaspor maçı 4-0 sonuçla bitti. Karşılaşmadan mağlup ayrılan yeşil beyazlılar deplasman dönüşü bir grup taraftarın saldırısına uğradı. Sopa, taş ve delici aletlerle futbolculara saldıran taraftarlar hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

İddiaya göre, şikayetçi olunan taraftar grubunun içinde Bursaspor'un tribün lideri de yer alıyor. Krizin büyümesi üzerine taraftarlar şikayetlerin geri çekilmesi için futbolcuları tehdit etmeye başladı. Bu kapsamda tehdit içerikli pankartlarla sporculara gözdağı verildi.

sjdfgjsskdfsdf

Ceza alacak taraftar grubunun içinde tribün liderinin bulunması olayın daha farklı bir boyut kazanmasına neden oldu. Tribün liderinin daha önce işlediği suçlardan cezasının bulunduğu ve yeni bir ceza alması halinde 'infazının yanacağı' öne sürüldü. Yönetimin de holiganların tehditleri üzerine yeşil beyazlı futbolculara şikayetlerini geri almaarı yönünde telkinde bulunduğu iddia edildi.

Alınan bu karar doğrultusunda yönetim, taraftar saldırısında darp edilen futbolculardan şikayetleri geri almasını talep etti. / SuperHaber

Takım otobüsüne saldırı anı;

Yönetim baskı yaptı, Bursasporlu futbolcular şikayeti geri çekti ile ilgili etiketler Bursaspor Saldırı takım otobüsü şikayet geri çekiyor baskı yönetim
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.