Yonca Evcimik, takipçilerini geçmişe götürdü!

Güzelliğiyle yıllara meydan okuyan şarkıcı Yonca Evcimik, sosyal medya hesabından paylaştığı çocukluk fotoğrafıyla hayranlarını şaşkına çevirdi.

Ünlü şarkıcı Yonca Evcimik'in yıllar öncesine ait fotoğrafı, sosyal medyada bomba etkisi yarattı. Ünlü şarkıcının hayranları, Yonca Evcimik'i tanımakta güçlük çekti.

"BU EVRİM DEĞİL RESMEN DEVRİM"

Sosyal medyada çok konuşulan Evcimik'in hayranları da sessiz kalmadı. Bir sosyal medya kullanıcısı paylaşıma, "Bu evrim değil resmen devrim." yorumunu yaptı. B

aşka bir sosyal medya kullanıcısı ise Yonca Evcimik'i eleştirenlere sert çıkarak, "Yonca Evcimik'i, eleştirenler acaba siz küçükken neye benziyordunuz. Gelip burada eleştirmek kolay, bir de siz atın bakalım eski fotoğraflarınızı sizleri görelim." yorumunu yaptı.

 Yonca Evcimik, takipçilerini geçmişe götürdü!

Yonca Evcimik, takipçilerini geçmişe götürdü! ile ilgili etiketler Yonca Evcimik eski hali çocukluk
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.