Yolda yürüyen bekçi ve amcasını vurup, intihar etti

İstanbul Sarıyer’de 20 yaşındaki bir genç, bekçi Kerem C. ve amcası Sadık C. yürüdüğü esnada önlerini kesti. Belinden çıkardığı silahla bekçiyi vurdu. Yere yığılan yeğeni ile ilgilenen amcasına da ateş etti. Motosikletle olay yerinden kaçan şüpheli üst caddede kendini başından vurarak intihar etti.

İstanbul'un ilçesi Sarıyer'e bağlı Reşitpaşa Mahallesi Mareşal Caddesi’nde bekçi Kerem C. ve amcası Sadık C. yürüdüğü esnada Hüseyin A. (20) önlerini kesti.

Yolda yürüyen bekçi ve amcasını vurup, intihar etti

Daha sonra belindeki silahı çıkaran Hüseyin A., bekçi Kerem C.’ye ateş etti. Boğazına ve omzuna isabet eden kurşunlar nedeniyle Kerem C. yere yığıldı. Hüseyin A. yere yığılan yeğeni ile ilgilenen Sadık C.’yi ise göğsünden vurdu. Daha sonra motosikletle olay yerinden kaçan şüpheli Hüseyin A. üst caddede silah ile kendini başından vurarak hayatını kaybetti.

Yolda yürüyen bekçi ve amcasını vurup, intihar etti - Resim : 2

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Saldırıda ağır yaralanan Kerem C. ile amcası Sadık C. ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Polis ekiplerinin olayla ilgili çalışması devam ediyor.

İHA

Yolda yürüyen bekçi ve amcasını vurup, intihar etti ile ilgili etiketler İstanbul Sarıyer İntihar bekçiyi vurdu silahla yaralama

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.