Yolda tanıştığı adamla otele giden Bahar Candan'ın başı derde girdi! Gizlice görüntülerini kaydetti

Katıldığı İşte Benim Stilim yarışması ile adını duyuran, Flah TV'de ekrana gelen Al Sana Haber programında yorumculuk yapan Bahar Candan'ın başı derde girdi. Yolda tanıştığı Alparslan isimli bir adamla otel odasına giden Bahar Candan, daha sonra odadan apar topar kovulunca soluğu karakolda aldı. Candan, Alparslan isimli gencin kendisini 'elimde görüntülerin var' şeklinde tehdit ettiğini öne sürdü.

Katıldığı stil yarışmasıyla tanınan ve şimdilerde Seyhan Soylu'nun moderatörlüğünde ekrana gelen Al Sana Haber'de yorumculuk yapan sosyal medya fenomeni Bahar Candan'ın yeni bir skandalla günde geldi.

Yolda tanıştığı adamın ‘Sana marka yaratalım. Ünlülerle çalışırsın’ vaatlerine kanarak adamla birlikte otel odasına giden Bahar Candan, bir süre sonra odadan çıkmak istedi. ‘Seninle işim bitti’ diyerek sinkaflı sözler söyleyen adam Bahar Candan’ı odadan kovdu. Neye uğradığını şaşıran ünlü fenomen karakola sığındı. ‘Bana tuzak kurdu görüntülerimi kaydetmiş olabilir’ diyen Bahar Candan, yolda tanıştığı ve kendisini otel odasından kovan adamdan şikayetçi oldu.

Yolda tanıştığı adamla otele giden Bahar Candan'ın başı derde girdi! Gizlice görüntülerini kaydetti

NE OLDU?

Sabah Gazetesin'den Dilek Yaman Demir'in haberine göre; Candan, geçtiğimiz yıl 16 Kasım'da Beyoğlu'ndaki iş yerinden çıktıktan sonra Alparslan isimli bir şahısla karşılaştı. İkili tanıştığı sırada iddiaya göre Alparslan genç kadına, 'Sana bir marka yaratalım. Benim ünlü arkadaşlarım var. Senin ünlülerle reklamlarını yaparız. Benim fabrikalarım var' diyerek genç kadının numarasını aldı.

''GÖRÜNTÜLERİNİ ALDIM, SENİ REZİL EDECEĞİM!''

Ertesi gün Alparslan Candan'ı arayarak, 'Akşama ünlü bir otelde parti var. Ben otelin süitinde kalıyorum. Muhakkak gel. Reklam yapmak için tam fırsatı' dedi. Teklifi kabul eden Bahar Candan, aynı akşam otele gitti. Şahsın kaldığı, 619 numaraları odaya gitti. İddiaya göre odaya girdikten sonra durumdan rahatsız olan Bahar Candan, gitmek istedi. Alparslan ise, 'Biraz daha kalalım' diye ısrar etti. Bir süre sonra Alparslan, 'görüntülerini aldım. Şimdi s.. g. Seni rezil edeceğim' dedi.

BAHAR CANDAN'DAN ŞANTAJ İDDİASI

Odadan çıkan Bahar Candan, gecenin ilerleyen saatlerinde karakola sığındı. Alparslan'ın kendisine tuzak kurduğunu görüntülerini kaydettiğini ve şantaj yapmaya çalıştığını ileri sürdü. Bahar Candan'ın şikayeti üzerine olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

Yolda tanıştığı adamla otele giden Bahar Candan'ın başı derde girdi! Gizlice görüntülerini kaydetti ile ilgili etiketler Bahar Candan Şantaj karakol
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.