Yolcuların can güvenliğini hiçe sayan şoför, seyir halindeki otobüste dans etti! İşte o anlar....

İstanbul- Ağrı seferini yapan yolcu otobüsünün şoförü yolculara korku dolu anlar yaşattı. Şoför, seyir halinde ilerleyen otobüste direksiyon başındayken yolcuların can güvenliğini hiçe sayarak ayağa kalkıp dans etti. Şoförün dans ettiği anlar otobüsteki bir yolcu tarafından kaydedildi. İşte o görüntüler…

İstanbul-Ağrı arasında sefer yapan bir otobüsün şoförü, seyir halindeyken direksiyon başında ayağa kalkarak dans etti. Araçta çalan müziğe önce oturduğu yerden eliyle tempo tutarak eşlik eden şoför, daha sonra ayağa kalktı.

Yolcuların can güvenliğini hiçe sayan şoför, seyir halindeki otobüste dans etti! İşte o anlar....

Direksiyonu bir eliyle tutan şoför, otobüs hızla giderken dansını sürdürdü. Dehşete düşüren o anlar görüntüyü kaydeden kişinin sosyal medya hesabından paylaşmasıyla ortaya çıktı.

Yolcuların can güvenliğini hiçe sayan şoför, seyir halindeki otobüste dans etti! İşte o anlar.... - Resim : 2

YOLCULAR ISRAR ETTİ, AYAĞA KALKIP DANS ETTİ!

Cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntülerde, direksiyondaki otobüs şoförünün, araçta çalan müziğe önce oturduğu yerden tempo tutarak eşlik ettiği, bazı yolcuların ısrarı üzerine kalkıp dans etmeye başladığı görüldü. Bir eli direksiyonu tutan otobüs şoförü, kendisi, yolcular ve trafikteki insanlar için tehlike oluşturan dansa bir süre devam etti. 

Yolcuların can güvenliğini hiçe sayan şoför, seyir halindeki otobüste dans etti! İşte o anlar.... - Resim : 3

 

 

Yolcuların can güvenliğini hiçe sayan şoför, seyir halindeki otobüste dans etti! İşte o anlar.... ile ilgili etiketler Şoför dans İstanbul Ağrı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.