Yolcular yalvardı yakardı, o bana mısın demedi... İETT şoföründen akılalmaz hareket!

Sık sık arızalanarak İstanbulluları çileden çıkaran İETT sorununa şimdi de şoförlerin psikolojik sorunları eklendi. Bakırköy'de durağa yarım saat geç geldiği iddia edilen İETT şoförü ile yolcular tartışınca, şoför otobüsü yol kenarına park ederek yerinden hareket ettirmedi.

Olay, akşam saatlerinde Bakırköy'de Kayaşehir'e sefer düzenleyen 79B hatlı İETT otobüsünde meydana geldi.

Durağa yarım saat geç geldiği iddia edilen İETT şoförü ile yolcular arasında tartışma çıktı. Tartışma üzerine İETT şoförü, aracı yol kenarına park ederek hareket ettirmedi. O anlar yolcular tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Yolcular yalvardı yakardı, o bana mısın demedi... İETT şoföründen akılalmaz hareket!

"HAMİLEYİM" DİYEN YOLCUYU BİLE DİNLEMEDİ

Görüntülerde, sefere devam etmeyen İETT şoförüne tepki gösteren yolcuların polisi arıyor. Tartışmaya dahil olmayan başka bir yolcu şoföre, hamile olduğunu, acelesi olduğunu, yola devam etmesi gerektiğini söylüyor. Yolcunun yaptığı ısrara rağmen İETT şoförü polisi bekleyeceğini söylüyor.

Yolcular yalvardı yakardı, o bana mısın demedi... İETT şoföründen akılalmaz hareket! - Resim : 2

Yolcular yalvardı yakardı, o bana mısın demedi... İETT şoföründen akılalmaz hareket! ile ilgili etiketler İETT Otobüs Bakırköy İstanbul

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.