Yolcu tramvayda rahatsızlandı! Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nda bazı seferler yapılamıyor!

Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nda araç içerisinde bir yolcu rahatsızlandı. Sağlık ekiplerinin yolcuya müdahalesi nedeniyle bazı duraklarda seferler yapılamıyor.

Son dakika haberi: Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nda araç içerisinde bir yolcunun rahatsızlanması nedeniyle bazı duraklarda seferler yapılamıyor.

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "T1 Kabataş Bağcılar Tramvay Hattı'mızda araç içerisinde rahatsızlanan bir yolcumuza sağlık ekiplerinin müdahalesi nedeniyle seferlerimiz geçici bir süre Kabataş-Eminönü ve Sultanahmet-Bağcılar istasyonları arasında yapılmaktadır." ifadeleri kullanıldı.

 

 

Yolcu tramvayda rahatsızlandı! Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nda bazı seferler yapılamıyor! ile ilgili etiketler Kabataş tramvay Bağcılar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.