Yolcu taşıyan midibüs direksiyon hakimiyetini kaybetti!

Bingöl'de yolcu taşıyan midibüs, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Edinilen bilgiye göre, 4'ü ağır 29 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Bingöl'ün Genç ilçesi Doğanca köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Fuat Korkutan idaresindeki 12 AGG 10 plakalı midibüs sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi yoldan çıkıp devrildi.

Kazada araçta bulunan 29 kişi yaralanırken, bölgeye çok sayıda ambulans, itfaiye, jandarma, UMKE ve AFAD ekibi sevk edildi. Araçtan çıkartılan yaralılar ambulanslarla Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan 4'nün durumunun ağır olduğu öğrenildi. Midibüsün Erzurum'dan, Diyarbakır'a yolcu taşıdığı bildirildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Yolcu taşıyan midibüs direksiyon hakimiyetini kaybetti!

Yolcu taşıyan midibüs direksiyon hakimiyetini kaybetti! ile ilgili etiketler Bingöl Diyarbakır Erzurum Jandarma AFAD itfaiye UMKE midibüs
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.