Yol verme kavgasında iki kardeş öldürüldü

Tokat’ın Niksar ilçesinde yol verme kavgası silahlı çatışmaya dönüştü. Olayda 2 kardeş hayatını kaybederken 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; Niksar ilçesine bağlı Edilli köyünde ikamet eden iki kardeş İsmet Özyurt (43) ile Serkan Özyurt (35) ile akrabaları olan İ Ö. (62) ve oğlu S. Ö arasında iddiaya göre yol verme tartışması nedeniyle kavga çıktı.

Yol verme kavgasında iki kardeş öldürüldü

Çıkan tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu her iki taraf birbirine ateş açtı. Av tüfeğinden çıkan saçmaların isabet ettiği iki kardeş olay yerinde hayatını kaybetti. Silahlı kavgada ağır yaralanan İ.Ö Niksar Devlet Hastanesine hafif şekilde yaralanan G. Ö (28) , B. Ö (13) ile K. Ö. (16) ise ambulansla Tokat Devlet Hastanesine sevk edildi.

Yol verme kavgasında iki kardeş öldürüldü - Resim : 2

S.O jandarma tarafından gözaltına alınırken, olay yerinde hayatını kaybeden iki kardeşin cenazesi Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Tokat Devlet Hastanesine kaldırıldı. Cinayetle sonuçlanan kavgayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yol verme kavgasında iki kardeş öldürüldü ile ilgili etiketler Tokat cinayet yol verme kavgası kardeş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.