Yok böyle kaza! Alkollü sürücü havuza uçtu

Bursa'da bir lüks site içerisinde kullandığı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, yanında bulunan 2 kişiyle beraber havuza uçtu. Tedavisi için hastaneye kaldırılan sürücü, 1.96 promil alkollü çıktı.

Kaza, Osmangazi ilçesinde bulunan Demirtaş Mahallesi'nde meydana geldi.

DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ

Edinilen bilgiye göre, 16 DP plakalı araç sürücüsü V.D., alkollü direksiyon başına geçince olanlar oldu. Aracını park etmek için site içerisindeki otoparka giren V.D., direksiyon hakimiyetini kaybetti.

HAVUZA UÇTULAR

Kontrolden çıkan araç, içerisinde bulunan sürücü ve 2 yolcu ile havuza uçtu. Yan yatan araçta bulunanlar kendi imkanlarıyla araçtan çıkarken çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

SÜRÜCÜ ALKOLLÜ ÇIKTI

İlk müdahalesi yapılan yaralılar hastaneye götürüldü. Sürücü V.D. hastanede yapılan alkol testinde 1.96 promil alkollü olduğu tespit edildi. Sürücü V.D.'ye cezai işlem uygulanırken, kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

(İHA)

Yok böyle kaza! Alkollü sürücü havuza uçtu

Yok böyle kaza! Alkollü sürücü havuza uçtu ile ilgili etiketler Bursa alkol kaza site havuz
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.