Yok artık! Ceyda Ersoy'un öpüşürken dili koptu

Kamuoyunda 'Cicişler' olarak tanınan Esra Ersoy ve Ceyda Ersoy kardeşlerden Ceyda Ersoy'un başına 'yok artık' dedirtecek bir olay geldi. Ersoy'un öpüşürken dili koptu. Soluğu apar topar hastanede alan Ciciş kardeşlerden Ceyda Ersoy'un diline dikiş atıldı. İşte detaylar...

Kamuoyunda 'Cicişler' olarak tanınan Esra Ersoy - Ceyda Ersoy kız kardeşlerden Ceyda Ersoy'un öpüşürken dili koptu. Ceyda Ersoy, öpüşürken kopan dilini hastanede diktirdi.

Instagram hesabından paylaşım yapan Ersoy, yaşadığı talihsiz olay sonrası soluğu hastanede aldı. Instagram hesabından paylaşım yapan Ceyda Ersoy "Öpüşürken dili kopan bir ben miyim acaba?" diye sordu ve "Off ya! Çok acıyor çok!" ifadelerini kullandı.

Yok artık! Ceyda Ersoy'un öpüşürken dili koptu - Resim : 2

Diline dikiş atılırkenki anları da takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen Ersoy, dilinin kopmasına neden olan kişiye sitem etti: ''Bir tane normali bulmaz beni zaten. Trajikomik. Bay bay canım. Uzak dur benden''

Yok artık! Ceyda Ersoy'un öpüşürken dili koptu - Resim : 3

Yok artık! Ceyda Ersoy'un öpüşürken dili koptu - Resim : 4

Yok artık! Ceyda Ersoy'un öpüşürken dili koptu ile ilgili etiketler Ceyda Ersoy
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.