"Yoğurtçu Bayram" rezaletine tepkiler gitgide büyüyor!

TV'de reality şov skandalları bitmiyor, toplumun psikolojisini bozuyor. Bunun son örneği geçtiğimiz günlerde Seda Sayan'ın programında yaşanmıştı. Programa konuk olan evli ve üç çocuklu Meral Daldaran'ın 14 yaşındaki kızının 'Yoğurtçu Bayram' adlı bir şahıstan olduğu ortaya çıkarken DNA testi sonuçları milyonların önünde açıklandı. Sayan'ın ve ekibinin reyting çabası "Pes artık" dedirtti, iğrenç olayın 14 yaşındaki bir kız çocuğunun psikolojisinde nasıl etkiler yaratacağı asla sorgulanmadı.

Özel bir TV kanalında Seda Sayan ile Uğur Arslan‘ın birlikte sunduğu programda geçen hafta uzun süre konuşulacak bir skandal yaşanmıştı. İbrahim Daldaran adlı şahıs, eşi Meral Daldaran’ın üçüncü çocuğunun kendisinden olmadığını ileri sürmüş, suçlanan kadın ise aksini savunmuştu.

PROGRAMDA DNA TESTİ AÇIKLANDI

Bunun üzerine program yapımcıları tarafından DNA testi yaptırılmış ve şahısların özel bilgileri milyonların önünde açıklanmış, çocuğun babasının başka birisi olduğu kesinleşmişti. Kısa süreli şokun ardından Meral Daldaran, ‘Yoğurtçu Bayram‘ adlı bir şahsın kendisine tecavüz ettiğini ve çocuğun ondan olabileceğini ima ederek ekran başındakileri dehşete düşürmüştü. Bu korkunç iddianın ardından bir kez daha DNA testine başvuruldu. Sonuç şoke etti. Daldaran’ın 14 yaşındaki kızının Yoğurtçu Bayram’dan olduğu kesinleşti.

1022238428189

RTÜK’E ŞİKAYET YAĞDI

RTÜK‘ün baskısıyla evlilik programlarını sonlandırmak zorunda kalan TV yapımcıları ve şovmenleri reyting için bu kez dümeni kadın-erkek ilişkilerinin irdelendiği, suç vakalarının ve skandalların gündeme getirildiği konseptlere çevirdi. İnanılmaz iddiaların ortaya atıldığı, akıl alkaz mahrem konuların ekrana getirildiği programlar için “Evlilik programları kalsa daha iyi yorumlarına neden olurken, Radyo Televizyon Üst Kurulu’na şikayet yağdığı öğrenildi.

SOSYAL MEDYADA GENİŞ YANKI BULDU

Meral Hanım ve 'Yoğurtçu Bayram' arasındaki olay sosyal medyada da geniş yankı bulmuş ve paylaşımlar havada uçuşmuştu.

İşte o paylaşımlardan bazıları;

102232831540

1022392911338

1022475912004

1022547972534

"Yoğurtçu Bayram" rezaletine tepkiler gitgide büyüyor! ile ilgili etiketler RTÜK Seda Sayan meral daldaran ibrahim daldaran tv+
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.