Yoğun kar yağışı nedeniyle Yüksek Hızlı Tren seferleri artırıldı

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Taşımacılık AŞ, yoğun kar yağışı nedeniyle 10 ilave YHT seferi konulduğunu açıkladı. İşte sefer sayısı artırılan hatlar...

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Taşımacılık AŞ, yoğun kar yağışı nedeniyle Ankara-İstanbul arasında 6, Ankara-Konya arasında 4 olmak üzere, toplam 10 ilave YHT seferi konulduğunu bildirdi.

Şirketin Twitter hesabından yapılan açıklamada, ülkede etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle artan yolcu talebini karşılamak üzere Ankara-İstanbul, Ankara-Konya hatlarındaki YHT seferlerinin artırıldığı belirtildi. Ankara-İstanbul arasında 6, Ankara-Konya arasında 4 olmak üzere toplam 10 ilave YHT seferi konulduğu aktarılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"İlave edilen yüksek hızlı trenler Ankara-İstanbul hattında 11-12 ve 13 Mart'ta (cuma, cumartesi ve pazar günleri) Ankara'dan saat 08.15'te, İstanbul'dan saat 14.05'te, Ankara-Konya hattında ise 11 ve 13 Mart'ta (cuma ve pazar günleri) Ankara'dan saat 14.50, Konya'dan saat 15.35'te hareket edecek. Böylece yüksek hızlı trenlerle Ankara-İstanbul hattında 2 bin 880 yolcu, Ankara-Konya hattında ise 1920 yolcu olmak üzere toplam 4 bin 800 yolcu kapasite artışı sağlandı."

Yoğun kar yağışı nedeniyle Yüksek Hızlı Tren seferleri artırıldı ile ilgili etiketler TCDD YHT Ankara YHT seferleri kar yağışı
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.