Yoğun bakım sonrası İrem Derici'den ilk sahne...

Açıkhava’da konser veren Berkay, yoğun bakımdan yeni çıkan İrem Derici’yi sahneye davet ederek ‘Kalbimin Tek Sahibine’ şarkısını birlikte seslendirdi.

Popçu Berkay, “Muud Harbiye Açıkhava Konserleri” kapsamında sevenleriyle buluştu. Deniz Seki’nin de yer aldığı sürprizi bol gecede 22 gün önce hastaneye kaldırılan 18 günlük tedavi sürecinin 12 gününü yoğun bakım ünitesinde geçiren İrem Derici de sahne aldı. Tüm enerjisiyle Berkay’ın şarkılarına eşlik eden Derici, “Poşet poşet ilaçlarla geziyorum. Mide koruyucu, antibiyotik, folik asit şeklinde… Hak ettim mi? Evet hak ettim! Dört gün önce taburcu olan bu kadın dayanamadı yine sahneye çıktı. Neden? Çünkü ben manyağım! İyiyim artık, 4 kilo aldım” şeklinde konuştu. Şarkı bitimi Berkay, sanatçıyı kucağına alarak sevgi gösterisinde bulundu.

280 BİN TL’LİK GÖRSEL ŞOV:

Renk efektleri ve ışık oyunlarıyla görsel bir şölene dönüşen konseri için Berkay, 280 bin TL harcadı. 3 farklı kıyafet giyen Berkay’a 13 kişilik orkestrası ve 25 dansçı eşlik etti.

Yoğun bakım sonrası İrem Derici'den ilk sahne... ile ilgili etiketler iremderici berkay iremberkay
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.