YKS'ye girecek olanlar dikkat! 2024 YKS son başvuru tarihi bugün!

Son başvurular kabul ediliyor. YKS son başvuru tarihi 26 Şubat 2024 olarak açıklandı. Peki, 2024 YKS son başvuruları ne zaman ve nereye yapılıyor? İşte YKS hakkında tüm merak edilenler...

2024 YKS için son başvuru tarihi 26 Şubat 2024 Pazartesi günü saat 23:59'a kadar devam edecek. Son başvuru tarihini kaçırmayın. İşte detaylar...

YKS başvuru işlemini yapmak için elinizi çabuk tutun. Başvuru tarihlerini kaçırmamak için ÖSYM'nin resmi web sitesini (https://www.osym.gov.tr/) takip edebilirsiniz. Ayrıca, ÖSYM'nin mobil uygulamasını indirerek de sınavla ilgili güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.

YKS SINAVI NE ZAMAN?

YKS 8-9 Haziran'da yapılacak. Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın 1'inci oturumu olan Temel Yeterlilik Testi 8 Haziran Cumartesi, Alan ve Yabancı Dil Yeterlilik Testleri ise 9 Haziran Pazar günü yapılacak. Sınav sonuçları ise 17 Temmuz tarihinde açıklanacak.

YKS'ye girecek olanlar dikkat! 2024 YKS son başvuru tarihi bugün! ile ilgili etiketler YKS başvuru
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.