YKS milli sporcu yerleştirme sonuçları! Sorgulama ekranı!

YKS milli sporcu yerleştirme sonuçları açılandı. Spor dallarında yetenekli ve üstün başarılı adaylar için spor alanlarındaki yükseköğretim programlarına yerleştirme işlemlerini tamamladı. Sonuçların nereden ve nasıl öğrenebilceği ise merak ediliyor. Peki YKS milli sporcu yerleştimre sonuçlarına nereden bakılır? Detaylar haberimizde...

YKS milli sporcu yerleştirme sonuçlarına nereden bakılır? ÖSYM, 2018-YKS milli sporcu yerleştirme sonuçlarını açıklandı. Sonuçlara nereden bakılacağı ise günün aranan soruları arasında yer alıyor. Peki YKS milli sporcu yerleştirme sonuçlarına nereden bakılır? Merak edilen detaylar haberimizde...

YKS milli sporcu yerleştirme sonuçları! Sorgulama ekranı!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca (ÖSYM), 2018-Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) milli sporcu yerleştirme sonuçları açıklandı.

ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 2018-YKS Kılavuzu'nun ilgili maddesine göre, spor dallarında yetenekli ve üstün başarılı adaylar için spor alanlarındaki yükseköğretim programlarına yerleştirme işlemleri tamamlandı.

Adaylar, yerleştirme sonuçlarına ÖSYM'nin "http://sonuc.osym.gov.tr" internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile erişebilecek.

Bir yükseköğretim programına kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri ise ilgili üniversite tarafından yapılacak.

Adayların kayıt için yerleştirildikleri yükseköğretim programının bağlı bulunduğu üniversiteye yarından itibaren 20 Eylül'e kadar başvuru da bulunmaları gerekiyor.

YKS milli sporcu yerleştirme sonuçları! Sorgulama ekranı! ile ilgili etiketler YKS milli sporcu sonuçları nereden bakılır
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.