YKS 2023 sınav yeri sorgulama ekranı: YKS Sınav giriş belgesi nasıl alınır?

YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) için geri sayım başladı. 17-18 Haziran 2023 tarihleri arasında gerçekleşitirilecek olan YKS sınavı için giriş belgeleri erişime açıldı. İşte, YKS sınav giriş belgesi ekranı! YKS sınav giriş belgesi nasıl alınır? Ayrıntılar haberimizde...

ÖSYM tarafından yapılan duyuruca, 17-18 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan YKS sınav giriş yerlerinin erişime açıldığı bildirildi. Bu noktada, YKS sınav giriş belgelerinin nasıl alınabileceği heyecanla araştırılıyor. İşte, YKS sınav giriş belgesi ekranı! YKS sınav giriş belgesi nasıl alınır? Ayrıntılar haberimizde...

YKS 2023 sınav yeri sorgulama ekranı: YKS Sınav giriş belgesi nasıl alınır?

YKS SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr  adresinden 31 Mayıs 2023 tarihinde saat 15.0'ten itibaren T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle edinebilecektir.

2023-YKS 1. Oturum Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve 2. Oturum Alan Yeterlilik Testleri (AYT) için adaylar saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaklardır. 2023-YKS 3. Oturum Yabancı Dil Testi (YDT) için adaylar saat 15.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacaklardır.

YKS GİRİŞ BELGESİ EKRANI İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

YKS 2023 sınav yeri sorgulama ekranı: YKS Sınav giriş belgesi nasıl alınır? ile ilgili etiketler YKS ÖSYM
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.