Yine Napoli yine Fenerbahçe: Babası da transfer sinyalini vermişti

Fenerbahçe'den son dönemde İtalya'nın Napoli kulübüne transfer olan isimlere bir yenisi daha eklenebilir. İtalyan ekibi, Fenerbahçe'nin en önemli yıldızlarından olan Ferdi Kadıoğlu için ciddi bir şekilde harekete geçti.

Fenerbahçe bu sezona harika bir başlangıç yaptı ve yenilgisiz olarak yoluna devam ediyor. Son dönemde sarı-lacivertli kulüpten Avrupa'ya giden yıldızların sayısında büyük bir artış yaşanırken bu isimlere bir yenisi daha eklenecek gibi görünüyor.

YİNE NAPOLİ FENERBAHÇE'NİN KAPISINDA

Normal şartlarda bu yaz transfer döneminde takımdan ayrılması beklenen isimlerden olan Ferdi Kadıoğlu, şampiyonluk yolunda takımda tutuldu.

Ferdi Kadıoğlu performansını her geçen gün artırıyor ve İtalya, İngiltere, İspanya ve Almanya'dan yakından takip ediliyor. Fakat en ciddi aday, Fenerbahçe'nin de oyuncu satışında yakın ilişkileri olduğu İtalyan Napoli.

Yine Napoli yine Fenerbahçe: Babası da transfer sinyalini vermişti

Daha önce Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olan Elif Elmas 16.2 milyon euro, Kim Min-Jae ise 18 milyon euro bonservis bedeliyle İtalya'nın yolunu tutmuştu. Napoli benzer bir şekilde fakat bu tekliflerden çok daha yüksek bir öneriyle Fenerbahçe'nin kapısını Ferdi için çalmaya hazırlanıyor.

BABASI SİNYALİ VERMİŞTİ

Ferdi'nin babası Feyzullah Kadıoğlu, milli oyuncunun gelecek planları ile ilgili, şampiyonluğun ardından oyuncunun Türkiye'den ayrılma ihtimalinin yüksek olduğunu belirtmiş ve "Bu sene, o sene olacak. Fenerbahçe'yi şampiyon yapacağız ve gideceğiz." ifadelerini kullanmıştı.

Yine Napoli yine Fenerbahçe: Babası da transfer sinyalini vermişti ile ilgili etiketler Fenerbahçe Napoli Ferdi Kadıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.