Polisi görünce gaza basıp kaçtı

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında alınan kararlar neticesinde minibüs denetimleri sıklaştı. Sosyal mesafesiz taşımacılık yapan minibüs şoförlerine ceza yazılırken, içinde 11 fazla yolcu taşıdığı görülen minibüs, ekiplerden kaçtı. Kısa süreli bir kovalamaca sonucu durdurulan minibüse işlem yapıldı. Yine Esenyurt'ta geçtiğimiz günlerde 12 kişi taşıması gereken minibüsten 42 yolcu çıkmıştı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sivil Trafik Amirliği Ekipleri koronavirüs ile mücadelede sosyal mesafesiz şekilde yasal sınırından fazla yolcu taşıyan toplu taşıma araçlarına yönelik uygulamalarına devam ediyor.

YİNE ESENYURT YİNE FAZLA YOLCU

Esenyurt'ta günün her saati uygulamalarını sürdüren İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, minibüsleri durdurarak yolcu sayılarını kontrol etti.

Doğan Araslı Bulvarı üzerinde uygulama yapan ekipler durdurdukları bir yolcu minibüsünde oturan yolcu sayısı 12 yerine ayaktaki yolcularla beraber 37 yolcu ile karşılaştı. Sürücüye 3 bin 150 lira para cezası kesildi.

BİR CEZA DA İŞÇİ SERVİSİNE

Ekiplerin yaptıkları denetimlerde bir işçi servisinde 3 kişi fazla taşındığı tespit edilerek cezai işlem uygulandı.

POLİSİ GÖRÜNCE KAÇMAYA KALKIŞTI

Ekiplerin uygulamalarında polisi görünce kaçmaya kalkışan bir minibüs ise kısa süreli kovalamaca sonucu yakalandı. Ekiplerin denetiminde bu minibüste ise 11 yolcu fazla çıktı.

Sürücüye hıfzıssıhha kanununa muhalefetten 3 bin 150 lira ve fazla yolcu taşımaktan 104 lira para cezası uygulandı. Öte yandan ekiplerin yaptığı denetimler drone ile havadan görüntülendi.

GEÇTİĞİMİZ GÜN REKOR KIRILMIŞTI

Öte yandan 7 Temmuz tarihinde yine Esenyurt'ta yapılan denetimlerde bir minibüsten 42 kişi çıkmıştı. Bu rakam, koronavirüs salgınından bu yana bir minibüsten çıkan en fazla yolcu olma özelliğini taşıyordu.

(İHA)

Polisi görünce gaza basıp kaçtı

Polisi görünce gaza basıp kaçtı - Resim : 2

Polisi görünce gaza basıp kaçtı ile ilgili etiketler Esenyurt İstanbul Minibüs Ceza denetim minibüsçü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.