Yine Almanya, yine PKK ve yine skandal görüntüler!

Almanya'nın Köln kentinde terör örgütü yandaşları tarafından düzenlenen gösteride skandal görüntüler yaşandı. Gösteri öncesi polislere saldıran PKK'lılar Öcalan posterlerini taşıdı. 2 bin polis terör destekçilerinin ellerindeki poster ve çirkin pankartlarla 1,5 kilometre yürümesine müsade etti.

Ebert Meydanı'nda, Türk Silahlı Kuvvetleri’nce (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütlerine yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nı protesto yürüyüşünde Türkiye aleyhine çok çirkin pankartlar yer aldı.

Gösteriyi Almanya'da iç istihbarattan sorumlu Anayasayı Koruma Teşkilatı tarafından terör örgütü PKK'ya yakın örgütler arasında kabul edilen Almanya Demokratik Kürt Toplumu Merkezi (NAV-DEM) düzenlendi.

Yürüyüşte yaklaşık 2 bin polis görev yaptı. Gösteride terör örgütü YPG bayrakları PKK terör örgütü elebaşı Öcalan’ın posterlerine izin verildi.

Ajanslar, gösteri öncesinde bazı terör örgütü yandaşlarının polise bayraklarla saldırdığını duyurdu. Polisten alınan bilgilere göre, bunun üzerine polis göstericilere copla karşılık verdi.

almanya1

POLİS YÜRÜYÜŞÜ DURDURDU

Polisin, güzergâhın ilk bir buçuk kilometresinden sonra yürüyüşü bir saat kadar durdurduğu ve yerel saatle 14.39’da da terör örgütü yandaşlarına dağılma çağrısı yaptığı aktarıldı. Polis yetkilileri, yürüyüşün planlanandan önce durdurulmasına gerekçe olarak, yapılan uyarılara rağmen Öcalan resimli bayrakların açılmasını gösterdi.

almanya2

Yine Almanya, yine PKK ve yine skandal görüntüler! ile ilgili etiketler Almanya polis köln pkk yandaşları öcalan posteri
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.