Yılmaz Vural'ın Fenerbahçe inadı... "Elbet bir gün buluşacağız. Halk getirecek beni"

Fenerbahçe teknik direktörlüğe İsmail Kartal'ı getirdi ama Yılmaz Vural hala umudunu kesmedi... Bir televizyon programına katılan 69 yaşındaki çalıştırıcı yine Fenerbahçe rüyasını anlatmadan edemedi... Vural, "Fenerbahçe ile elbet bir gün buluşacak mıyız? Evet. Halk getirecek beni" diye konuştu.

Teknik direktör Yılmaz Vural'ın Fenerbahçe aşkı yeniden depreşti... Ekotürk TV'ye konuşan tecrübeli çalıştırıcı, "Elbet bir gün buluşacağız. Halk getirecek beni" dedi.

Sarı-Lacivertliler'de Vitor Pereira ile yolların ayrılmasından sonra özellikle sosyal medyada Yılmaz Vural ismi gündeme gelmişti. Ancak başkan Ali Koç, 69 yaşındaki hocanın yerine İsmail Kartal'ı 6 aylığına takımın başına getirmişti.

Katıldığı her televizyon programında Fenerbahçe rüyasını anlatan Vural, bu kez de EkoTürk'e konuştu. Türk futbolunun Evliya Çelebi'si şunları söyledi:

"İsmail Kartal benim canım ciğerim. Allah yolunu açık etsin. Başarılı olmasını isterim. Ancak açıklandıktan sonra diyorum ki 'ben de olabilirim'. Bir haftada 10 kez trend topic oldum. 'Elbet bir gün buluşacağız' 6 milyon görüntülenme almış. Niye beni tercih etmiyorsunuz?"

"Fenerbahçe ile elbet bir gün buluşacak mıyız? Evet. Halk getirecek beni. Niye Türk antrenörü uluslararası boyutta yok? Kimi pazarlıyoruz da antrenörümüzü pazarladık? Lokal başarılarla olmaz. Fatih hocamız UEFA şampiyonluğuyla bunu başardı."

Son olarak BB Erzurumspor'u Süper Lig'den düşüren Yılmaz Vural 35 yıllık teknik direktörlük kariyerine bazılarıyla 2-3 kez olmak üzere 30 takım sığdırmış durumda.

Yılmaz Vural'ın Fenerbahçe inadı... "Elbet bir gün buluşacağız. Halk getirecek beni" ile ilgili etiketler Fenerbahçe Yılmaz Vural
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.