Yılmaz Vural'dan yabancı kuralı tepkisi!

Yılmaz Vural: "(Ricardo Gomes)Ayağım ağrıyor dedi, oyuna girmek istemedi. Rica ettim, sana ihtiyacımız var dedim. Girmem dedi. Soyunma odasında bize etmediği küfür kalmamış! Bana Allah sabır veriyor, bir kaç sene önce olsa adam gibi döversin yani!"

BB Erzurumspor'un Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup olduğu maçta Ricardo Gomes oyuna girmek istemedi. Sezon başında Birleşik Arap Emirlikler'inden kiralık getirilen 29 yaşındaki Yeşilburun Adalı forvet, maçın ardından Yılmaz Vural tarafından topa tutuldu.

Ricardo Gomes üzerinden yabancı kuralını eleştiren Yılmaz Vural, şunları söyledi: 

"Yabancı oyuncu serbest olsun diyen zihniyete sesleniyorum; bu oyuncu arkadaşlar 2 ay parasını almasın, UEFA'ya koşuyor! Ama Türk olarak böyle bir şansınız yok. Yabancıların sözleşmeleri o kadar bağlayıcı oluyor ki... Burayı dingonun ahırı sanıyorlar!"

"Geldikten sonra 3 tanesini gönderdim. El Kebir, Aatif... Adam antrenmanda 'ya bugün oyun mu oynasak' diyor. Aatif, 'Denizli deplasmanında ben gelmesem mi?' diye soruyor."

"(Ricardo Gomes) Ayağım ağrıyor dedi, oyuna girmek istemedi. Rica ettim, sana ihtiyacımız var dedim. Girmem dedi. Soyunma odasında bize etmediği küfür kalmamış! Bana Allah sabır veriyor, bir kaç sene önce olsa adam gibi döversin yani!"

"Yöneticilere söyleyeceğim bunları otele de almasınlar yatmaya... İyi futbolcuysan iyi futbolcusun! Bunların takımdan uzaklaşması lazım. Düşersek de adam gibi düşelim. Buradan Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum. Yabancı kuralını halletsinler!"

Yılmaz Vural'dan yabancı kuralı tepkisi! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Yılmaz Vural BB Erzurumspor Ricardo Gomes
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.