Yılmaz Özdil'den Kılıçdaroğlu'na "tarikat" suçlaması!

Yılmaz Özdil'den Kılıçdaroğlu'na "Enes" eleştirisi: Kurucu ayarlarından uzaklaşan Chp'yi geri almadan, Türkiye'yi geri alabilmek mümkün görünmüyor!

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi ikinci sınıf öğrencisi Enes Kara’nın yurt olarak kaldığı cemaat evinde gördüğü baskıları anlattığı bir video çektikten sonra yaşamına son vermesi Türkiye'nin gündemine oturdu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise Enes Kara'nın ölümüyle ilgili olarak tarikatlara tavır almadığı gerekçesi ile eleştirildi.

Konuyla ilgili Twitter hesabından kısa bir açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Bana kızanları anlıyorum ama etik sebeplerden dolayı paylaşım yapmayacağım" dedi.

CHP liderinin bu tutumuna en sert tepki ise Sözcü yazarı Yılmaz Özdil'den geldi.

"Enes" başlığını taşıyan yazısında Kılıçdaroğlu'nun tarikat oyları için bu yaklaşımı sergilediğini belirten Özdil şu ifadeleri kullandı;

"100 yıl önce bilim'i rehber edinerek Köy Enstitüleri'ni kuran CHP'nin, 100 yıl sonraki genel başkanı, tarikat oylarına şirin görünmek için hâlâ “etik sebeplerden dolayı açıklama yapmayacağım” filan diyor.

(Chp ekranlarına çıkmak için etik ayaklarıyla eyyamcılık yapmak isterdim ama, aparat gazeteciliği bana göre değil maalesef.)

Faydasız olduğunu biliyorum, yine de, dört milyon sekiz yüz yetmiş beş bin dokuz yüz otuz altıncı defa, belki bu defa anlaşılır umuduyla, tekrar yazıyorum... Kurucu ayarlarından uzaklaşan Chp'yi geri almadan, Türkiye'yi geri alabilmek mümkün görünmüyor."

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN...

 

 

Yılmaz Özdil'den Kılıçdaroğlu'na "tarikat" suçlaması! ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu İntihar CHP Yılmaz Özdil enes kara köşe yazarları
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.