Yılmaz Özdil Sözcü TV’den ayrılış nedenini açıkladı: CHP vurgusu dikkat çekti

Sözcü TV (SZC TV) Genel Müdürlüğü görevinden istifa eden gazeteci Yılmaz Özdil, ayrılış nedenini köşe yazısında anlattı. Özdil’in yaptığı CHP vurgusu dikkat çekti.

Yayın hayatına yeni başlayan Sözcü TV’deki Genel Müdürlük görevinden sürpriz bir şekilde ayrılan Yılmaz Özdil, bugünkü köşe yazısında ayrılış nedenini açıkladı. Aynı zamanda yaptığı CHP vurgusu da dikkat çekiciydi.

GENEL GÖRÜŞÜN AKSİNE KONUŞMUŞTU

İYİ Parti’nin masadan kalkmasının ardından genel CHP medyasının aksine bir görüş belirten ve ‘Meral Akşener masadan itildi’ diyen Yılmaz Özdil, CHP kanadından tepki almıştı.

Bugün Sözcü’deki köşe yazısında SZC TV’den ayrılış nedenini açıklarken bu duruma da dikkat çeken Yılmaz Özdil, “Görevden derhal uzaklaştırılmam için, bir saniye bile görevde kalmaman için, CHP yönetiminin adını kullanarak, aleyhime kampanya başlatılmasına üzülmedim desem yalan olur.” dedi.

SZC TV’DEN AYRILIŞ NEDENİ

Sözcü TV’den (SZC TV) ayrılış nedeni olarak ‘kuruculuk’ görevini tamamlaması olarak gösteren Özdil şunları yazdı:

“Değerli patronumuz Burak Akbay’a söz verdiğimi şekilde ‘kurucu’ görevimi tamamladım. Anadolu imbiğinden damıtılarak süzülmüş kucağa küpe lafımızdır… Çok muhabbet, tez ayrılık, bırakmayı bilmek lazım.

Bundan sonrası genel yayın yönetmenimiz Korcan Karar’ın liderliğinde seçkin haberci arkadaşlarımın.”

Yazının tamamını okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Yılmaz Özdil Sözcü TV’den ayrılış nedenini açıkladı: CHP vurgusu dikkat çekti ile ilgili etiketler Sözcü Yılmaz Özdil
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.