Yılmaz Özdil: "Kurucu ayarlarından uzaklaştırılan CHP'yi geri almadan, Türkiye'yi geri alabilmek mümkün değildir"

Yılmaz Özdil, sosyal medya hesabından seçimlerin ardından bir paylaşım yaparak CHP'yi eleştirdi. Özdil, "Kurucu ayarlarından uzaklaştırılan CHP'yi geri almadan, Türkiye'yi geri alabilmek mümkün değildir" diyerek partinin yaşadığı olumsuz değişime dikkat çekti.

Gazeteci Yılmaz Özdil'in Twitter'dan yaptığı paylaşım, kaybedilen seçim sonrası muhalefet tarafındaki en büyük gerçeği bir kez daha gözler önüne sürüyor. Özdil, CHP'nin Atatürkçüleri partiden uzaklaştırıp ve HDP'leşmesini eleştirerek "CHP'yi geri almadan, Türkiye'yi geri alabilmek mümkün değildir." ifadelerini kullandı.

Yılmaz Ödil yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Yedi milyon altı yüz seksen sekiz bin dokuz yüz kırk beşinci defa, belki bu defa anlaşılır umuduyla, tekrar yazıyorum, kurucu ayarlarından uzaklaştırılan CHP'yi geri almadan, Türkiye'yi geri alabilmek mümkün değildir.

YILMAZ ÖZDİL DAHA ÖNCE DE ÇOK KEZ ELEŞTİRMİŞTİ

Özdil, CHP'nin başarısızlıklarını sık sık dile getirmiş ve "Tele1 seyrederseniz, Cumhuriyet gazetesi okursanız dersiniz ki AK Parti bitmiş ya, CHP ilk seçimde yüzde 90'la seçimi kazanır." demişti.

Ayrıca CHP'ye oy veren gençlerin her defasında hayal kırıklığına uğrayıp ülkeyi terk etme noktasına geldiğini de söyleyen Özdil, "Sonra ne oluyor, geliyor seçimde herkes karalar bağlıyor, özellikle bu ülkenin gençleri her defasında bu hayal kırıklığına uğramanın neticesinde ülkeyi terk etme noktasına geliyor." şeklinde konuştu.

"KİŞİSEL MENFAATLER UĞRUNA YALANLAR SÖYLENİYOR"

Özdil, "Siz gazetecilik yapmanız gerekirken kendi kişisel menfaatleriniz gereği halka yalan söylüyorsunuz. Ekmelettin İhsanoğlu'nu bu topluma, Atatürkçü CHP'ye kakalayan kitle, bugün genel merkezin talimatıyla, Atatürkçü gazeteci ayaklarıyla topluma ders vermeye çalışıyor." ifadelerini kullandı.

"CHP İÇERİSİNDE HERKES HABERDAR"

Yılmaz Özdil, son olarak CHP içerisinde yaşanan her şeyden haberdar olundupunu da sözlerine ekleyerek, "Ve bu anlattıklarımı CHP'nin bütün milletvekilleri biliyor. Bütün il ve belediye başkanları biliyor. Kimse buna sesini çıkarıyor mu, çıkarmıyor. O zaman adam üzerimizden dozer gibi geçmeye devam edecek dersin." dedi.

Yılmaz Özdil: "Kurucu ayarlarından uzaklaştırılan CHP'yi geri almadan, Türkiye'yi geri alabilmek mümkün değildir" ile ilgili etiketler Yılmaz Özdil CHP
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.