Yılmaz Özdil: HDP, Atatürk vizyonunu uygulayan tek parti

"Atatürkçü" bilinen Sözcü yazarı Yılmaz Özdil'den HDP konusunda çok tartışılacak açıklamalar geldi. Daha önce, "HDP'ye oy vererek kalaşnikofa şarjör olmayın!" sözleri ile bu partiye bakışını dile getiren Özdil bu sefer, "HDP, Atatürk vizyonunu uygulayan tek parti" diye konuştu. Özdil'in bu açıklamalarına tepkiler ise gecikmedi....

Kamuoyunda "Atatürkçü" olarak bilinen Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil'den skandal açıklamalar geldi.

Lale Özan Arslan ile yaptığı Youtube yayınında CHP ile HDP'nin gizli ittifakını meşru zemine çekmek için akıl almadık açıklamalar yapan Özdil, HDP'yi yere göğe sığdıramadı.

HDP'nin "demokratik seviyesini" överek konuşmasına başlayan Özdil, "Demokrasi tarihimiz açısından baktığımızda seçmenine yalan söylemeyen tek parti HDP'dir. HDP Milletvekilleri, HDP yöneticileri vatandaşa oy isterken ne dediyse, seçildikten sanra bire bir onu yapmıştır. " dedi.

Yılmaz Özdil bununla da yetinmedi, HDP'yi "Atatürk vizyonunu uygulayan tek parti" olarak tanımladı.

Sözcü yazarı şu ifadeleri kullandı;

"Kadın erkek eşitliği olarak da baktığımızda, aslında teknik olarak hem Türk kavramına hem Atatürkçülük kavramına karşı bir partidir ama Atatürk vizyonunun getirdiği kadın, erkek eşitliğini uygulayan tek partidir HDP."

KALAŞNİKOFA ŞARJÖR OLDU!"

Daha önce HDP konusunda katı bir tutuma sahip olan Özdil'in görüşlerindeki bu değişimi eleştiren SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt ise Özdil'i kendi sözleri üzerinden eleştirdi.

Bozkurt, Özdil'in HDP methiyelerine, "“HDP’yi oy vererek Kalaşnikofa mermi olmayın”dan gelinen nokta… O yazı “Siz siz olun. Kalaşnikofa şarjör olmayın” diye bitmişti. Biz de diyoruz ki; Siz siz olun Atatürk ile aldatan omurgasızlara kul olmayın." diyerek tepki gösterdi.

 

 

Yılmaz Özdil: HDP, Atatürk vizyonunu uygulayan tek parti ile ilgili etiketler Yılmaz Özdil HDP Atatürk CHP
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.