Yılmaz Morgül ve kadın hayranlarından sahnede 'savaşa hayır' mesajı

Dün akşam Ankara'da sevenleriyle buluşan şarkıcı Yılmaz Morgül, kendisini dinlemeye gelen kadın hayranlarıyla birlikte sahnede 'savaşa hayır' mesajı verdi. Rusya’nın Ukrayna saldırısına tepki gösteren ünlü sanatçı, konserinin sonunda 'savaşa hayır' yazılı pankart açtı. Morgül, o anlarını Instagram hesabından da takipçileriyle paylaştı.

Tüm dünyadan Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısında yönelik savaş karşıtı tepkiler gelmeye devam ediyor... Sanat camiasının ünlü isimleri Rusya'nın Ukrayna işgaline tepkilerini sosyal medyadan dile getirirken bir tepki de 58 yaşıdaki sanatçı Yılmaz Morgül'den geldi.


Dün akşam Ankara'da hayranlarının karşısına çıkan Morgül, sahnede 'Savaşa Hayır' yazılı pankart açtı. Ukrayna’da yaşananlar karşısında üzüntüsünü dile getiren Morgül, ''Toplumlara mesaj vermekten başka birşey yapamamanın üzüntüsünü yaşıyorum'' dedi.

Yılmaz Morgül'den sahnede 'savaşa hayır' mesajı


Kadın hayranlarıyla birlikte sahnede pankart açtıkları anlara ait kısa bir videosunu Instagram hesabından yayınlayan Morgül, paylaşımına şu notu düştü:

''YILMAZ MORGÜL DEN SAHNEDE “SAVAŞ A HAYIR” PROTESTOSU. Dün akşam Ankara da @lajoviaevents ta ki sahnemde Rusya Ukrayna savaşını ve bütün savaşları yüzlerce kadın dinleyicilerimle “SAVAŞA HAYIR” pankartı açıp protesto ettim. Maalesef SANATÇI duruşumu sergileyip toplumlara mesaj vermekten başka birşey yapamamanın üzüntüsünü yaşıyorum. Masum insanların özellikle çocukların öldüğü hiç bir savaşı destekleyenem insan olarak. Ekmek için bile savaş olmasın insanlar insanca yaşayabilsinler istiyorum.En kalbi saygı sevgimle efendim.''

Yılmaz Morgül ve kadın hayranlarından sahnede 'savaşa hayır' mesajı ile ilgili etiketler Yılmaz Morgül Rusya Ukrayna Sosyal Medya savaşa hayır
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.