Yılmaz Morgül, Afrin'e gitmek için dilekçe verdi!

Şarkıcı Yılmaz Morgül, Afrin'deki terör unsurlarına karşı başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nda gönüllü askerlik yapmak için dilekçe verdi.

Afrin'e yönelik başlatılan Zeytin Dalı operasyonu kapsamında sanat dünyasından peş peşe destek mesajları gelmeye başladı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem olan Yılmaz Morgül'ün hareketi ise mesajın çok ötesine geçti. Morgül askerlik şubesine gidip Afrin'de gönüllü askerlik yapmak için dilekçe verdi.

INSTAGRAM PAYLAŞIMIYLA DUYURDU

Morgül, askerlik şubesi önünde çektiği video ile Afrin'e gitmek için dilekçe verdiğini söyledi videoyu Instagram hesabından paylaştı.

"SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR"

Morgül videoda şunları söyledi:

Vatanımı bayrağımı Atürk'ümü çok seven bir sanatkar olarak Afrin'de gönüllü asker olmak istediğim için askerlik şubesine geldim. Dilekçemi verdim. Kaydımı yaptırdım. Çünkü benim için en önemli söz; "Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır! - Mustafa Kemal Atatürk"

İşte Mogül'ün Instagram paylaşımı:

yilmaz-morgul-afrin-de-askerlik-yapmak-icin-10512503_4051_m

Yılmaz Morgül, Afrin'e gitmek için dilekçe verdi! ile ilgili etiketler Yılmaz Morgül Afrin askerlik başvuru zeytin dalı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.