Yılmaz Büyükerşen'e saldıran 3 kişi tutuklandı...

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yılmaz Bürükerşen'e saldırı olayı ile ile ilgili gözaltına alınan 5 şüpheliden 3'ü tutuklanırken, 2'si ise serbest bırakıldı.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e saldırı girişiminde bulundukları iddiasıyla gözaltına alınan 5 zanlıdan 3'ü tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, 29 Temmuz'daki saldırı girişiminin zanlıları oldukları iddiasıyla gözaltına alınan Mahfuz Banlı, Mustafa Ç, Yunus Emre Aksoy, Aydın T. ve Yunus Mehmetoğlu'nun emniyetteki işlemleri bu sabah tamamlanmıştı.

İlk olarak sağlık kontrolüne götürülen zanlılar daha sonra adliyeye sevk edildi.

Adliye'de savcılık sorgusunun ardından tutuklama istemiyle mahkemeye çıkartılan zanlılardan Mahfuz Banlı, Yunus Emre Aksoy ve Yunus Mehmetoğlu tutuklandı.

Diğer zanlılar ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yılmaz Büyükerşen'e saldıran 3 kişi tutuklandı... ile ilgili etiketler Eskişehir Saldırı Yılmaz Büyükerşen mahfuz banlı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.